Η εταιρεία μας ΚΑ.ΠΑ Μ. Παπαϊωάννου – Γ. Καραμπίνας Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1984 με αριθμό μητρώου στο ΒΕΑ 78778.

Η έδρα της βρίσκεται στην οδό Ροδάνθης 5 στη Θέση Λουτρό στις Αχαρνές. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας εκτάσεως 5.000 τετραγωνικών μέτρων το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας κατασκευάζει κλασικά και μοντέρνα έπιπλα γραφείου, έπιπλα αρχειοθέτησης και φύλαξης, τράπεζες συνεδριάσεων, από μελαμίνη, λουστραρισμένο MDF και λάκα, διευθυντικές και υπαλληλικές πολυθρόνες, καθώς και καθίσματα θεάτρου και κινηματογράφου. Τέλος έχουμε τη δυνατότητα για ειδικές κατασκευές εφόσον κριθεί ότι οι λειτουργικές ανάγκες σας το απαιτούν. Όλα αυτά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η υψηλή ποιότητακατασκευής (συνεχής έλεγχοςτης ποιότητας των υλικών-άριστη τεχνογνωσία προσωπικού), ο προσεγμένος σχεδιασμός σε συνδυασμό με τους σύντομους χρόνους παράδοσης και τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων αποτελούν τα δυνατά σημεία της εταιρείας.

Η πιστοποίηση μας κατά ISO 9001 κι ISO 14001 αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πορεία των προσπαθειών συνεχούς βελτίωσης μας.

Η ΚΑ.ΠΑ δίνει ιδανικές λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής: το εργασιακό περιβάλλον μετατρέπεται σε ένα ζεστό και άνετο χώρο με ξεχωριστή αισθητική που εξασφαλίζει συγχρόνως τη μεγαλύτερη δυνατή εργονομία και λειτουργικότητα.

Τα άτομα που επιλέγουμε για να επανδρώσουν την εταιρεία διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και πολλές γνώσεις στον τομέα τους, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες που παρέχουμε να είναι εξαιρετικές. Κάθε διαδικασία, τόσο στο τμήμα παραγωγής όσο και στο εμπορικό τμήμα πραγματοποιείται με ιδιαίτερη φροντίδα. Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη και εξετάζεται με προσοχή και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι διαδικασίες παραγωγής υλοποιούν σωστά τις προηγμένες τεχνολογίες αλλά και τις χειρονακτικές δεξιότητες του προσωπικού.